Opozorilo To spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. OK

Podjetje MZG d.o.o. je specializiran proizvajalec pisarniškega pohištva, opreme za otroške in mladinske sobe, apartmaje in hotelske sobe. Za piko na i pa smo pripravljeni izpolniti tudi vaše individualne želje.

Pohištvo izdelujemo iz sodobnih materialov. To so iverne plošče, ki so obložene z visoko odpornim melamnisko impregniranim papirjem ter z abs obrobo. Max compact plošče in kovinskim prašno barvanim ali lesenim podnožjem.

Vsi naši izdelki so preizkušeni na Biotehnični fakulteti Univerze v Ljubljani in opremljeni s certifikatom, da ustrezajo zahtevam standardov in normativnih dokumentov. Pohvalimo se lahko z zlatim znakom SQ slovenska kakovost - slovenski proizvod.

Že nekaj let nas gospodarski vestnik uvršča med hitro rastoča slovenska podjetja - Gazele, kar potrjuje, da smo na pravi razvojni poti. Naši izdelki za opremo interierjev so ergonomsko oblikovani, kompatibilni, upoštevali smo svetovne trende v oblikovanju opreme. Našim kupcem želimo ponuditi kompleten inženiring za opremo poslovnih in individualnih ambientov, jih zaznamovati z dinamičnostjo in udobjem za prijazno bivanje porabnikov.